Sveriges bästa arbetsplatser

utveckla ditt ledarskap med hjälp av oss.

I fredags utsåg organisationen Great Place To Work Sveriges bästa arbetsplatser på en gala på Berns i Stockholm. Vinnare i kategorin stora organisationer blev Hilti, som tillverkar teknologiska produkter till bygg- och anläggningsindustrin. Förra året vann Microsoft.

Maria Grudén, VD för Great Place To Work, säger till Svenska Dagbladet att Hiltis fokus på ledarskap är en av anledningarna till att de vann.

”Bolaget har satsat mycket pengar och mycket resurser på ledarskapsfrågor. Det får man igen genom ökad vinst och ökad försäljning. Hilti illustrerar de positiva effekterna av ett coachande, närvarande och vardagsnära ledarskap, säger hon till SVD.

”Ledarskap är på väg att ta steget från något man bara pratar om att det är viktigt, till att verkligen prioritera det. Det är lätt att säga att det är viktigt men om man inte ger ledarskapet någon tid så fungerar det inte för chefen i fråga. Om inte tiden finns, blir det inget effektivt ledarskap, säger hon.”

Stress och konflikter på arbetsplatsen är två faktorer som direkt slår igenom på kundmötet.

http://www.greatplacetowork.se/
http://www.svd.se/naringsliv/karriar/great-place-to-work_3409216.svd

Utveckla ditt ledarskap med hjälp av oss. Vi erbjuder olika lösningar för att förbättra både ledarskap och kommunikation. Ring eller skicka inen intresseanmälan. Välkommen!

 

kolare & dahlstrom, 2014-03-31

Senaste nyheterna